Torres viinibaari

Nyt voit nauttia ihanista Torresin viineistä ala-aulan viinibaarissamme. Viinibaarin valikoima on laajempi, kuin muissa konserttitalon myyntipisteissämme. Henkilökuntamme auttaa Sinua viinin valitsemisessa. Tervetuloa tutustumaan! 

SingAlong -etkoruokailu

Tilaa tarjoilut etukäteen verkkokaupasta

Viinilista 

KUOHUVIINI

Santa Digna Estelado Pais Brut Rosé, Chile 8 € / 12 cl

Kuiva. Kirkas vaaleanpunainen väri ja pitkään kestävät kuplat. Tuoksussa tuoreita punaisia marjoja ja sitruksia. Runsas maku, punaisia marjoja, paahteisuutta ja pirteää hapokkuutta.

VALKOVIINI

Torres Waltraud Riesling 8 € / 12 cl

Väri viherkeltainen. Runsaassa tuoksussaeksoottisia hedelmiä, hunajaa sekä appelsiinin ja jasmiinin kukkaa

Viña Esmeralda 2014, Katalonia 7,50 € /      12 cl

Puolikuiva. Vaalean viherkeltainen. Maku ja tuoksu hedelmäinen ja kukkainen, aavistuksen mausteinen. Raikas, eloisa ja elegantti. Jälkimaussa vihreän omenan raikasta happoisuutta.

Fransola Sauvignon Blanc, Penedès 11 € / 12 cl

Kuiva. Suuntuntuma on raikas, silkinpehmeä ja runsas. Hieno hapokkuus tukee viiniä hyvin ja jälkimaussa on persikkaisia vivahteita.

PUNAVIINIT

Torres Cordillera Carignan 8,50 € / 12 cl

Syvä tummien kirsikoiden sävy. Voimakkaan hedelmäinen, mausteinen ja hieman metsäinen tuoksu

Altos Ibericos Crianza 2012, Rioja 8 € /       12 cl

Täyteläinen. Väri kirsikanpunainen, tiileen vivahtava. Tuoksussa metsämarjojen aromeja, lakritsaa ja tammen vaniljaisia sävyjä. Samettinen ja pitkä rakenne, tyyliltään tasapainoinen ja moderni.

Gran Sangre De Toro Reserva

Viini on Torresin tunnetuimman viinin Sangre De Toroa täydentävä reserva viini, jossa pitkä tammikypsytys ja Syrah-rypäleen käyttö tekevät viinistä täyteläisemmän ja runsaamman 7,00 € / 12 cl

Salmos 2012, Priorat 12 € / 12 cl

Täyteläinen. Väri tummanpunainen. Runsaassa ja mineraalisessa tuoksussa lakritsia, kuivattuja punaisia hedelmiä ja pehmeän mausteista paahteisuutta. Maku on pitkä ja silkkinen.

Viinibaarin tarjoilut voit ostaa paikan päältä tai etukäteen nettikaupastamme. Ennakkotilaukset katetaan viinibaaria ympäröiviin pöytiin. 

Tilaa konserttitarjoilu