Torres viinibaari

Nyt voit nauttia ihanista Torresin viineistä ala-aulan viinibaarissamme. Viinibaarin valikoima on laajempi, kuin muissa konserttitalon myyntipisteissämme. Henkilökuntamme auttaa Sinua viinin valitsemisessa. Tervetuloa tutustumaan! 

SingAlong -etkoruokailu

Tilaa tarjoilut etukäteen verkkokaupasta

Viinilista 

KUOHUVIINI

Santa Digna Estelado Pais Brut Rosé, Chile 8 € / 12 cl

Kuiva. Kirkas vaaleanpunainen väri ja pitkään kestävät kuplat. Tuoksussa tuoreita punaisia marjoja ja sitruksia. Runsas maku, punaisia marjoja, paahteisuutta ja pirteää hapokkuutta.

ROSEVIINI

Santa Digna Cabernet Sauvignon Rose 2015, Chile 7 € / 12 cl

Kuiva. Kirkas, kirsikanpunainen väri. Tuoksussa luumun ja mansikan aromeja. Täyteläinen maku, hedelmäinen, raikkaan hapokas ja kukkea. Pitkä ja pehmeä tasapainoinen jälkimaku.

VALKOVIINI

Santa Digna Riesling 2014, Chile 7 € / 12 cl

Kuiva. Vaalean keltainen väri, tuoksussa hunajaista kukkaisaromia. Hienostunut, runsas ja elegantin parfyyminen maku. Sopiva hapokkuus tekee viiniin sopusointuisan jälkimaun.

Viña Esmeralda 2014, Katalonia 7,50 € /      12 cl

Puolikuiva. Vaalean viherkeltainen. Maku ja tuoksu hedelmäinen ja kukkainen, aavistuksen mausteinen. Raikas, eloisa ja elegantti. Jälkimaussa vihreän omenan raikasta happoisuutta.

Jean Leon Chardonnay 3055 2014, Penedès 8,50 € / 12 cl

Kuiva. Vaalea, kellertävä väri. Intensiivinen, aromaattinen tuoksu, trooppisiä hedelmiä ja hitunen tammea tekevät viinistä tasapainoisen. Hyvä hapokkuus, pitkä ja elegantti maku.

Fransola Sauvignon Blanc, Penedès 11 € / 12 cl

Kuiva. Suuntuntuma on raikas, silkinpehmeä ja runsas. Hieno hapokkuus tukee viiniä hyvin ja jälkimaussa on persikkaisia vivahteita.

PUNAVIINIT

Reserva de Pueblo Pais 2014, Chile 8 € / 12 cl

Keskitäyteläinen. Väriltään intensiivisen purppuranpunainen, tuoksussa kirsikkaa ja luumua. Tasapainoiset hapot ja rustiikkiset tanniinit, miellyttävä jälkimaku.

Altos Ibericos Crianza 2012, Rioja 8 € /       12 cl

Täyteläinen. Väri kirsikanpunainen, tiileen vivahtava. Tuoksussa metsämarjojen aromeja, lakritsaa ja tammen vaniljaisia sävyjä. Samettinen ja pitkä rakenne, tyyliltään tasapainoinen ja moderni.

Gran Coronas Cabernet Sauvignon 2011, Penedès 9,50 € / 12 cl

Kirsikanpunainen, vivahtaen violettiin. Rakenne on vahva ja tasapainoinen. Suuntuntuma on intensiivinen, hillomainen ja mausteinen. Hyvälaatuiset tanniinit ryhdistävät elegantin viinin.

Salmos 2012, Priorat 12 € / 12 cl

Täyteläinen. Väri tummanpunainen. Runsaassa ja mineraalisessa tuoksussa lakritsia, kuivattuja punaisia hedelmiä ja pehmeän mausteista paahteisuutta. Maku on pitkä ja silkkinen.

Purgatori 2013, Costers del Segre 10 € / 12 cl

Täyteläinen punaviini. Pehmeät tanniinit, pitkä marjainen maku, jossa mausteisuutta ja hiven savua. 

Viinibaarin tarjoilut voit ostaa paikan päältä tai etukäteen nettikaupastamme. Ennakkotilaukset katetaan viinibaaria ympäröiviin pöytiin. 

Tilaa konserttitarjoilu